ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

2313 050 909
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9.30 - 14.30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9.30 - 14.30 & 17.30 - 21.00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο www.beautyhome.gr μπορεί να γίνει με 2 τρόπους.

Παραλαβή από το κατάστημα μας ( Ανδρέα Παπανδρέου 19-25, Ελευθέριο Κορδελιό)
Αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρεία courier
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από ταχυμεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει η αποστολή με Μεταφορική εταιρία : Παράδοση κεντρικές πόλεις (πεζοδρόμιο) 5-7 εργάσιμες ημέρες

Αποστολή Παραγγελίας

To www.beautyhome.gr φέρνει την παραγγελία στο σπίτι σας σε συνεργασία με εταιρείες courier, χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 39€.

Για παραγγελίες κάτω των 39€ η χρέωση θα είναι 3€.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή η χρέωση θα είναι 2€ επιπλέον
Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα . Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο email επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας..
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.